Parket inclusief leggen

- Kies voor een all-in deal en verzeker je van de allerbeste houten vloer voor de laagste vierkantemeterprijs -

Basic All-in Parket


Ben je op zoek naar een basis parketvloer voor de allerlaagste prijs inclusief leggen? Kies dan voor de Basic collectie parket vloeren en genieten jarenlang van echt hout in huis voor een voordelige prijs. De Basic all-in deal bevat topparket plus een compleet pakket aan ondervloer, plinten, leveren en legservice.

 

Daarnaast krijg je binnen deze deal ook nog eens 20 jaar productgarantie en 1 jaar garantie op het legwerk, als ook een onderhoudsset helemaal cadeau. Kortom: een complete vloer vanaf €54,95 per m². Wie wil dat niet?

- Gemakkelijk, Snel & Goedkoop -

overzicht van alle voordelen in de basic parket deal


- Beste prijs-kwaliteitverhouding -

Alle voordelen van de comfort deal parket vloer in een oogopslag

Comfort Parket inclusief leggen


Comfortabele en van hoge kwaliteit vloeren zijn kenmerkend voor de vloeren in onze Comfort Deal collectie. Bij De Parket Expert houden wij ervan om het zo simpel mogelijk te houden en de laagste prijs. Eén lage prijs vooraf voor een complete vloer inclusief plaatsing. Geen poespas en hoge kosten achteraf. De Comfort Deal vloeren worden All-in aangeboden vanaf €74,95 per m². 

 

Bekijk onze vloeren online en bestel direct een sample of de complete vloer. Of kom naar de showroom en zie en voel de vloeren van dichtbij..Premium Parket inclusief leggen


Elegantie en kwaliteit staan centraal in de Premium Deal. In deze all-in deal worden de meest exclusieve houten vloeren aangeboden en dat voor een prijs vanaf €89,95 per m²! De Premium Deal bevat uitsluitend de beste parketvloeren.

 

Ook de randproducten zijn luxer in deze deal. Zo wordt een betere ondervloer aangeboden. Na het plaatsen van je vloer brengen we een onderhoudsolie aan. Dan hoef je er voorlopig niets aan te doen.

- Robuust & Elegant -

Premium parket deal biedt topkwaliteit tegen scherpe prijs