Parket inclusief leggen

- Kies voor een all-in deal en verzeker je van de allerbeste houten vloer voor de laagste vierkantemeterprijs -

Basic Parket inclusief plaatsen


Ben je op zoek naar een basis parketvloer voor de allerlaagste prijs inclusief leggen? Kies dan voor de Basic collectie parket vloeren en genieten jarenlang van echt hout in huis voor een voordelige prijs. De Basic Deal bevat topparket plus een compleet pakket aan ondervloer, plinten, leveren en legservice.

- Gemakkelijk, Snel & Goedkoop -

Met de Basic Deal krijg je ook nog eens tot 12 jaar productgarantie en 1 jaar leggarantie, als ook een gratis onderhoudsset. Kortom: een complete vloer voor €69,95 per m². Wie wil dat niet?

Alle voordelen in de basic parket deal


- Beste prijs/kwaliteitverhouding -

Bekijk onze vloeren online en bestel direct een sample of de complete vloer. Kom anders naar de showroom en zie en voel de vloeren van dichtbij..

Alle voordelen van de comfort deal parket vloer in een oogopslag

Comfort Parket inclusief leggen


Comfort en hoge kwaliteit zijn kenmerkend voor de vloeren in onze Comfort Deal collectie. Bij De Parket Expert houden wij ervan om het zo simpel mogelijk te houden voor de laagste prijs. Eén lage prijs vooraf voor een complete vloer inclusief plaatsing. Geen poespas en hoge kosten achteraf. De Comfort Deal vloeren worden All-in aangeboden vanaf €84,95 per m². Premium XXL Parket inclusief leggen


Elegantie en kwaliteit staan centraal in de Premium Deal. In deze all-in deal bieden we de meest exclusieve houten vloeren aan voor een prijs vanaf slechts €99,95 per m²! De Premium Deal bevat uitsluitend de beste parketvloeren. De planken zijn XL planken, dus van zeer groot formaat. Met lengtes tussen de 1,9 m en 2,2 m en natuurlijk bredere planken. 

- Robuust & Elegant -

Ook de randproducten zijn luxer in deze deal. Zo wordt een betere ondervloer aangeboden en sterkere plinten. Na het plaatsen van je vloer brengen we een onderhoudsolie aan als dit nodig is. Zo heb je voorlopig geen omkijken naar je prachtige premium vloer.

Premium parket deal biedt topkwaliteit tegen scherpe prijs


- Royaal & Visgraat -

Visgraat parketvloeren zijn authentiek en tijdloos. Nu extra voordelig bij De Parket Expert: Visgraat parket van hoge kwaliteit voor een topprijs! Wij ontzorgen je compleet: visgraat parket, ondervloer, plinten, leveren en leggen voor 1 vaste lage prijs! Makkelijk, snel en met garantie..

Alle voordelen van de Royaal visgraat deal parket vloer in een oogopslag

Royal Visgraat Parket inclusief leggen


Hoge kwaliteit visgraat parketvloeren zijn kenmerkend voor de vloeren in onze Royal Deal collectie. Bij De Parket Expert houden wij ervan om het zo simpel mogelijk te houden voor de laagste prijs. Eén lage prijs vooraf voor een complete vloer inclusief plaatsing. Geen poespas en hoge kosten achteraf. Tijdelijk in de aanbieding:

Royal Deal vloeren All-in Nu 119,95 p/m² (elders:€176,99)