- Basic Deal  |  €69,95 per m²  |  All-in -

Rustiek Eiken Geborsteld & Wit geolied 2v

De Basic Rustiek Geborsteld en Wit Geolied 2v parketvloer wordt vervaardigd uit Europese eiken en wordt kant en klaar gemaakt voor het toepassen als vloerpanelen. Deze parketvloer is geborsteld en de toplaag is afwerkt met witte geolied. De toplaag van deze eiken vloeren is 2,5mm dik, wat betekent dat de vloer 2 keer geschuurd kan worden. De planken zijn 18,1cm breed en ze zijn aan de twee zijdes voorzien van een V-groef. Deze vloer heeft een groot voordeel ten opzichte van andere parketvloeren: de vloerpanelen worden d.m.v. een kliksysteem aan elkaar geklikt. Dit wil zeggen dat de panelen onderling niet verlijmd worden, waardoor het erg makkelijk is om de vloer mee te verhuizen of eventueel beschadigde planken te vervangen.

 

Alle vloeren van De Parket Expert kunnen direct belopen worden nadat de vloer geplaatst is. Alle parketvloeren zijn van fabriek af geolied en klaar voor gebruik.

 


Sample 02010 Geborsteld & Wit Geolied 2v

Bestel een Sample van dit product voor maar €9,95 per stuk.

Brengt u de sample terug? Dan ontvangt u uw geld terug..

 

LET OP! Houten vloeren zijn natuurproducten. 

Een Sample kan veel verschil tonen met de rest van de vloer.

PPC02010
€ 19,95 2

€ 9,95

  • 10 kg
  • Uitverkocht

Specificaties Parketvloer

Collectie PPC02010
Decor / finish  Geborsteld & Wit Geolied
Opbouw vloer

2,5 mm massief eiken toplaag

 

10,5 mm vuren tussen- en onderlaag

Sortering Rustiek
   
Profiel 5G kliksysteem
V-groef 2 zijdige vellingkant (2V-groef)
Afmeting planken 2200x181x13 mm 
   
Wijze van plaatsen   Zwevend (gratis) 
  of Verlijmd (+14,95 p/m²)
Vloerverwarming Vloerverwarming geschikt op waterbasis
Garantie plaatsing 5 jaar
Garantie parket 25 jaar | huishoudelijk
   
Prijs All-inclusive € 69,95 per m²

Bestel gemakkelijk en snel een sample via onze webshop. U kunt het thuis laten bezorgen of gemakkelijk bij ons ophalen in de showroom.

 

Is dit uw droomvloer? Vul dan snel onze offerte aanvraagformulier in en binnen 1 werkdag krijgt u een offerte op maat voor deze vloer..


impressiefoto's 02010 Rustiek Geborsteld & Wit Geolied 2v

- Volgen meer -

De eerste stap naar uw droomvloer: een offerte aanvragen

Bij de parketexpert zijn we ervan overtuigd dat hoge kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Door onze uitgebreide collectie parketvloeren kunnen we elk gewenste vloer leveren. Door ons grote inkoop en online formule kunnen we de laagste prijs garanderen. Vraag eenvoudig een offerte aan door onze offerte aanvraagformulier hiernaast in te vullen. Wij beloven dat u binnen 1 werkdag een offerte in uw mailbox ontvangt..

 

Hulp nodig bij het invullen van de offerte aanvraagformulier of vraagt u liever via de telefoon een offerte? Bel of mail ons..

 

085 06 04 666

info@de-parketexpert.nl



Hoge sfeerplinten voor een ware "finishing touch"..


Maak uw interieur af met prachtige witte voorgelakte sfeerplinten. Een vloer is pas echt af als de afwerking mooi is. Bij ons kunt u kiezen uit meer dan 100 verschillende soorten en maten. Voor ieder interieur is er wel de perfecte plint voor te vinden.

Voor meer comfort een goede ondervloer..


Een betere ondervloer zorgt voor meer comfort, betere isolatie en een prettigere loopgeluid. De ondervloer is de basis van elk vloer en is daarom van groot belang. Bekijk wat er mogelijk is binnen ons assortiment.

Goed onderhoud voor een levenslange vloer..


Je parketvloer mooi en schoon houden doe je met onze onderhoudsolie, -lak en andere sprayen. Zo houdt u niet alleen uw vloer mooi en schoon, maar hiermee wordt de levensduur van uw vloer verlengd. Bekijk ons assortiment.



Beoordeel deze vloer & onze Service

Hebben wij bij u thuis ook deze vloer geplaatst, beoordeel de vloer en onze service. Zo helpt u niet alleen mee met het verbeteren van onze producten en service, maar helpt u ook andere mensen de juiste keuze te maken...