- Premium Deal  |  All-inclusive  |  €95,95 per m² -

103APH  Rustiek Wit Geolied Europees Eiken 4v

De Rustiek Wit Geolied Europees eiken parketvloer heeft de unieke uitstraling van Europees eiken. Deze vloer geeft ware rust in een woonkamer door de 220cm lange planken en lichte kleur. De nerven zijn karakteristiek en kalm, zoals de natuur het heeft bedoeld. De dikke 4mm massief eiken toplaag van de 103APH parketvloer en een 11mm watervaste multiplex drager zorgen voor de nodige kwaliteit. Deze gaat dan ook een leven lang mee.  

De toplaag is van Europees eiken en is daardoor unieker en van betere kwaliteit dan eiken uit andere streken. Daarnaast is Europees eiken meer gewild door de mooiere noesten. Europees hout heeft ook mooiere nerven en de noesten springen beter uit in vergelijking met eiken uit andere continenten van de wereld. De toplaag is van fabriek af gelakt en behoeft niet nogmaals van onderhoudsolie of lak te worden voorzien. 

 

Bang voor te veel onderhoud?  We kunnen u gerust stellen dat deze vloeren niet veel onderhoud nodig hebben. 


Sample 103APH Eiken Parketvloer

Bestel een Sample van dit product voor maar €9,95 per stuk.

Brengt u de sample terug? Dan ontvangt u uw geld terug..

 

LET OP! Houten vloeren zijn natuurproducten. 

Een Sample kan veel verschil tonen met de rest van de vloer.

HW-103APH
€ 19,95 2

€ 9,95

  • 10 kg
  • Uitverkocht

Specificaties Parketvloer

Collectie HW103APH Eiken 4mm 
Decor / finish  Wit Geolied
Opbouw vloer

Toplaag: 4 mm massief Eiken

 

Drager: 11 mm watervaste multiplex

Sortering Rustiek
   
Profiel

Rondom tong & groef

V-groef

Micro vellingkant (1 mm)

Afmeting planken 2200x180x15 mm
  2200x240x15mm (optioneel)
Inhoud per pak 2,38 m²  (2,11 m² bij 240mm breed)
Gewicht per pak 25 kg (22,20 kg bij 240mm breed)
   
Wijze van plaatsen   Zwevend (gratis) 
  of Verlijmd (+14,95 p/m²)
Garantie plaatsing 5 jaar garantie
Garantie parket Levenslang
   
Prijs All-inclusive Premium Deal | € 95,95 per m²

Bestel gemakkelijk en snel een sample via onze webshop. U kunt het thuis laten bezorgen of gemakkelijk bij ons ophalen in de showroom.

 

Is dit uw droomvloer? Vul dan snel onze offerte aanvraagformulier in en binnen 1 werkdag krijgt u een offerte op maat voor deze vloer..


impressiefoto's 103APH Eiken vloer

- Volgen z.s.m. meer -

De eerste stap naar uw droomvloer: een offerte aanvragen

Bij de parketexpert zijn we ervan overtuigd dat hoge kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Door onze uitgebreide collectie parketvloeren kunnen we elk gewenste vloer leveren. Door ons grote inkoop en online formule kunnen we de laagste prijs garanderen. Vraag eenvoudig een offerte aan door onze offerte aanvraagformulier hiernaast in te vullen. Wij beloven dat u binnen 1 werkdag een offerte in uw mailbox ontvangt..

 

Hulp nodig bij het invullen van de offerte aanvraagformulier of vraagt u liever via de telefoon een offerte? Bel of mail ons..

 

085 06 04 666

info@de-parketexpert.nlHoge sfeerplinten voor een ware "finishing touch"..


Maak uw interieur af met prachtige witte voorgelakte sfeerplinten. Een vloer is pas echt af als de afwerking mooi is. Bij ons kunt u kiezen uit meer dan 100 verschillende soorten en maten. Voor ieder interieur is er wel de perfecte plint voor te vinden.

Voor meer comfort een goede ondervloer..


Een betere ondervloer zorgt voor meer comfort, betere isolatie en een prettigere loopgeluid. De ondervloer is de basis van elk vloer en is daarom van groot belang. Bekijk wat er mogelijk is binnen ons assortiment.

Goed onderhoud voor een levenslange vloer..


Je parketvloer mooi en schoon houden doe je met onze onderhoudsolie, -lak en andere sprayen. Zo houdt u niet alleen uw vloer mooi en schoon, maar hiermee wordt de levensduur van uw vloer verlengd. Bekijk ons assortiment.Beoordeel deze vloer & onze Service

Hebben wij bij u thuis ook deze vloer geplaatst, beoordeel de vloer en onze service. Zo helpt u niet alleen mee met het verbeteren van onze producten en service, maar helpt u ook andere mensen de juiste keuze te maken...