- Premium Deal  |  All-inclusive  |  €119,95 per m² -

meermaals Kruislings verlijmde lagen massief eikhout met populier fineerlaag Europees Eiken 2v

Ga voor het meest exclusieve en de hoogste kwaliteit binnen de parketbranche. Deze populaire vloeren hebben een natuursortering, waardoor alle decoren zonder noesten komen. De kruislings verlijmde lagen massief eikenhout, met een populieren fineerlaag zorgen voor een grotere stabiliteit dan massieve vloeren. Deze vloeren zijn leverbaar in 15cm en 19cm breed met verschillende toplaag afwerking. De vloeren hebben aan de lange zijde voegen voor een klassieke en ruimtelijke uitstraling (2V) en door de Europese afkomst een unieke natuurlijke uitstraling. De nerven zijn karakteristiek en het geborstelde natuurlijke effect van de noesten en nerven geven een ware ruige- en doorleefde look. De stijl van deze vloeren reflecteert eeuwen geleden en is wat betreft originaliteit niet te evenaren. Een mooi stukje natuur in huis. 

De dikke 4mm massief eiken toplaag en 1 mm populier fineerlaag onder de toplaag, 2 kruislings verlijmde eiken tussenlagen en 4 mm massief eiken onderlaag zorgen voor de benodige kwaliteit om een leven lang mee te gaan!

De toplaag is van fabriek af gelakt en behoeft niet nogmaals van onderhoudsolie of lak te worden voorzien. 

 

Bang voor te veel onderhoud?  We kunnen u gerust stellen dat deze vloeren niet veel onderhoud nodig hebben. 


Sample 001/704DO Eiken Parketvloer

Bestel een Sample van dit product voor maar €9,95 per stuk.

Brengt u de sample terug? Dan ontvangt u uw geld terug..

 

LET OP! Houten vloeren zijn natuurproducten. 

Een Sample kan veel verschil tonen met de rest van de vloer.

HW-001/704DO
€ 19,95 2

€ 9,95

  • 10 kg
  • Uitverkocht

Specificaties Parketvloer

Collectie HW001DO / HW704DO  
Decor / finish 

Gelakt Eiken 4mm

Opbouw vloer

Toplaag: 4 mm massief Eiken

 

Drager:

1mm populier fineerlaag onder de toplaag,

2 kruislings verlijmde eiken tussenlagen

en 4 mm massief eiken onderlaag

Sortering Natuur
   
Profiel

Rondom tong & groef

V-groef

2v vellingkant (2 mm)

Afmeting planken

600-900x150x15 mm /

600-1900x150x18 mm /

600-1900x190x18 mm

Inhoud per pak 1,71 m²  (of  2,16 m²)
Gewicht per pak 19,50 kg  (of 29,50 kg)
   
Wijze van plaatsen   Zwevend (gratis) 
  of Verlijmd (+14,95 p/m²)
Garantie plaatsing 5 jaar garantie
Garantie parket Levenslang
   
Prijs All-inclusive Premium Deal | € 119,95 per m²

Bestel gemakkelijk en snel een sample via onze webshop. U kunt het thuis laten bezorgen of gemakkelijk bij ons ophalen in de showroom.

 

Is dit uw droomvloer? Vul dan snel onze offerte aanvraagformulier in en binnen 1 werkdag krijgt u een offerte op maat voor deze vloer..


impressiefoto's

- Volgen z.s.m. meer -

De eerste stap naar uw droomvloer: een offerte aanvragen

Bij de parketexpert zijn we ervan overtuigd dat hoge kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Door onze uitgebreide collectie parketvloeren kunnen we elk gewenste vloer leveren. Door ons grote inkoop en online formule kunnen we de laagste prijs garanderen. Vraag eenvoudig een offerte aan door onze offerte aanvraagformulier hiernaast in te vullen. Wij beloven dat u binnen 1 werkdag een offerte in uw mailbox ontvangt..

 

Hulp nodig bij het invullen van de offerte aanvraagformulier of vraagt u liever via de telefoon een offerte? Bel of mail ons..

 

085 06 04 666

info@de-parketexpert.nlHoge sfeerplinten voor een ware "finishing touch"..


Maak uw interieur af met prachtige witte voorgelakte sfeerplinten. Een vloer is pas echt af als de afwerking mooi is. Bij ons kunt u kiezen uit meer dan 100 verschillende soorten en maten. Voor ieder interieur is er wel de perfecte plint voor te vinden.

Voor meer comfort een goede ondervloer..


Een betere ondervloer zorgt voor meer comfort, betere isolatie en een prettigere loopgeluid. De ondervloer is de basis van elk vloer en is daarom van groot belang. Bekijk wat er mogelijk is binnen ons assortiment.

Goed onderhoud voor een levenslange vloer..


Je parketvloer mooi en schoon houden doe je met onze onderhoudsolie, -lak en andere sprayen. Zo houdt u niet alleen uw vloer mooi en schoon, maar hiermee wordt de levensduur van uw vloer verlengd. Bekijk ons assortiment.Beoordeel deze vloer & onze Service

Hebben wij bij u thuis ook deze vloer geplaatst, beoordeel de vloer en onze service. Zo helpt u niet alleen mee met het verbeteren van onze producten en service, maar helpt u ook andere mensen de juiste keuze te maken...